Onze vergadermogelijkheden

Natuurlijk

Ontmoeten

Een unieke locatie, direct gelegen aan de Lieropse- en Strabrechtse heide van Lierop.
Vergaderen, trainen, team builden of brainstormen in een ongedwongen, bosrijke ambiance. De huiselijke, sfeervolle vergaderruimte is van alle gemakken voorzien en voor meerdaagse bijeenkomsten zijn er 8 gastenkamers met ieder een eigen badkamer. Tijdens uw verblijf huurt u de hele accommodatie waar u met maximaal 20 personen, in alle privacy, kunt verblijven. Vergaderen kan in de sfeervolle huiskamer (met prachtig uitzicht), buiten op het privé terras of bij de houtkachel.
De catering kan volledig verzorgd worden, maar het is ook mogelijk om zelf te koken in de aanwezige, royale keuken die van alle gemakken is voorzien.
Onze vergaderlocatie ligt in een mooie en bosrijke omgeving, met veel mogelijkheden voor een verfrissende break tijdens uw bijeenkomst. Er zijn prachtige wandel- en fietsroutes door bossen en langs heiden en vennen. Rondom de vergaderaccommodatie treft u een zee aan buitenruimte waar diverse teambuilding activiteiten mogelijk zijn, eventueel door ons georganiseerd.
Aan het eind van de dag kunt u ontspannen genieten in ons, nabij gelegen, gemoedelijk boscafé waar wij o.a. een groot assortiment aan speciaal bieren schenken.

Huur vergaderlocatie welke is voorzien van beamer, projectiescherm, wifi en flipover € 350,- per dag
Onbeperkt koffie, thee, water, handfruit en iets lekkers bij ontvangst €  7,50 per persoon
Onbeperkt koffie, thee, water, handfruit, iets lekkers bij aankomst en uitgebreide lunch € 25,00 per persoon